2015-02-24 @ 23:32:47

JÖNKÖPING


Var med pappa en sväng i Jönköping idag. Vi var på Ikea och köpte lite saker till mitt rum, kan visa bilder på det imorgon. Sen var vi även en sväng på hööks för att köpa ett täcke till Karamo då hans var trasigt. 

Imorgon är det praktik som gäller, kul! 


2015-02-21 @ 21:53:13

VECKA 8

Tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt den senaste veckan eftersom att jag är kass på att uppdatera bloggen. 
 
Men har som vanligt inte gjort så mycket alls, skolveckan har gått riktigt fort. Känns inte som att jag har några lektioner alls just nu. Har ridit några dagar men tyvärr inte så mycket som jag önskat. 
Försökt att komma ut och röra på mig lite också och kan säga att löprundan idag är det värsta jag gjort i hela mitt liv, så sjukt jobbigt var det. Men härligt när det är gjort. 
 
Igår var Emma och Alketa här och vi hade en jätte mysig kväll med mycket skratt, så härliga är dem! 
 
Vet inte riktigt hur mycket jag ska skriva om vad som händer på hästfronten just nu, men jag kan säga att det kommer bli en förändring och min magkänsla säger att det är helt rätt val jag gjort. Men tar upp detta mer när det närmar sig helt enkelt. 
 
Känner verkligen sug efter att fotografera och leka med bilderna i photoshop också, men eftersom att jag inte har någon kamera så får jag helt enkelt bita ihop och vänta tills jag köpt mig en ny helt enkelt. 
 
 



 
 

2015-02-21 @ 17:31:33

NÅGRA FRÅN 2014

 

2015-02-11 @ 23:05:55

TAGGAD PÅ VÅREN

Har suttit och kollat på massor kläder som jag bara skulle vilja klicka hem, men dessvärre så är jag ju inte gjord av pengar. Men längtar så till våren, gå runt i ljusa jeans, rosa och låga converse igen! 

2015-02-09 @ 15:53:13

MÅNDAG

Första dagen på lovet, underbart! 
Idag har jag och pappa varit en sväng i Skövde. Skulle åka och kolla på en ny kamera och shit vad svårt det är att veta vilken man ska köpa. 
Men fick väldigt bra hjälp och tips på vilka kameror som skulle passa bra till det jag fotograferar så har två alternativ saken är bara den att det skiljer massor i pris på dem och både är väldigt dyra. 
Så får se hur det blir med kameraköpet, lär väll ha beslutsångest gånger tusen innan jag bestämmer mig. 
 
Jag fick även med mig en ny plattång hem och har hunnit pröva den och är nöjd. 
 
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så ska vi åka till stallet och hade tänkt att longera Karamo en stund.