2014-11-30 @ 23:46:14

SKA BLI BÄTTRING

Har inte riktigt haft något kul att blogga om det senaste då jag inte har fotat något eller gjort något kul helt enkelt.. 
 
Men jag har en fråga till er som jag skulle bli så glad om ni kunde svara på. Vill ni att jag ska blogga mer om min vardag alltså allt ifrån hästar och stallet, skolan, shopping, foto och så vidare eller vill ni ha den som den är nu, mycket foto och endel häst inlägg då och då? 
Känner just nu att bloggen blir lidande när jag inte har någr nya bilder att visa er då jag inte har någon kamera för tillfället. MEN världens bästa Emma har lånat ut sin kamera till mig nu i över två månader snart och det betyder massor, du är bäst! <3 
 
Men som sagt, lämna en kommentar! 
 
Senaste från min instagram: maatildablomqvist
 
 

2014-11-25 @ 11:24:28

GLÖM INTE..

.. Att följa mig på instagram! @matildaablomqvist 




2014-11-23 @ 10:34:00

KARAMO ÄR TILLSALU

Ja, som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle vi eventuellt starta våran sista tävling tillsammans och det har vi nu gjort. Några undrade varför och det är helt enkelt så att Karamo nu kommer att säljas. 
 
Måste börja med att skriva att jag endast kommer att sälja honom om jag verkligen hittar en ryttare som han klickar med, annars behåller jag honom tills denne dyker upp.. Så har verkligen inte brottom med att sälja honom. 
Anledningen då? Jo, det är så att jag känner att jag skulle behöva en lite större häst, Karamo är ju inte så stor och jag är ganska lång. 
 
Så om ni söker en underbar kille som älskar att hoppa och är världens mest sociala och gosigaste häst så hör av er. :) 
 
När Karamo kom till mig så hade han endast startat clearround och har ni gjort sitt första tävlingsår med mig i sadeln och shit, denna hästen kommer klättra i klasserna om han får en ryttare som passar! 
 
 
 
 
 

2014-11-18 @ 21:38:27

FILM - 100 CM, 9 NOVEMBER

 

2014-11-18 @ 18:06:00

FALKÖPING 15-16 NOVEMBER

 
 
All kopiering är förbjuden, om ni vill köpa bilderna finns dem här.

2014-11-14 @ 21:16:54

FREDAG

Dagen började med skola och sedan vidare mot stallet. Hjälpte pappa att packa in hö, snacka om jobbigt haha. Sen red jag ett pass på Karamo vilket gick riktigt bra. Han orkar inte riktigt samla sig i galoppen ordentligt för tillfället, men det kommer nog snart. 
Ska verkligen köra stenhårt nu med honom, svettas ska man göra! Så att han blir i topp form ;) 
 
Imorgon åker jag till Falköping och fotar så bilder kommer väll!

2014-11-13 @ 18:46:57

13 NOVEMBER

Alltså att det är Fredag imorgon? Vart tar dagarna vägen? 
 
Imorgon ska jag iallafall trimma Karamo med ett riktigt svettigt dressyrpass har jga bestämt, ska även plåga mig själv endel och rida utan stigbyglar. Måste verkligen träna på att komma ner i sadeln och rida med sitsen så japp, så får det bli. 
 
Sen spenderas helgen bakom kameran och även en heldel i stallet, härligt. Sen kanske det bli att umgås med lite kompisar också, om jag hinner ;) 
 
Ska iallafall bli kul att fota min första tävling för equipe på Lördag. Får ju hoppas att man får lite bra bilder iallafall i ridhus, men som tur är har Falköping ett hyffsat ljust ridhus. 
 
Och nästa vecka blir det troligen sista tävlingen för mig och Karamo tillsammans. 
 
 
 
 
 

2014-11-10 @ 21:57:59

PAY & JUMP MARIESTAD 9 NOVEMBER

Igår hoppade jag en pay & jump på Karamo, valde att endast hoppa 100 cm. 
 
Började ju bra med att han trampade mig på stortån precis innan jag skulle hoppa upp och jag trodde helt seriöst att den gick av, men som tur var så gick de över fort. 
Han var riktigt taggad och studsade mest fram på framridningen, min gummiboll. Framhoppningen gick bra och inne på banan skötte han sig super bra som vanligt. 
Slutade iallafall på 4 fel sa redan innan til Emma att problemet skulle komma på ett räcke i höger sväng, som vi alltid river.. Seriöst, om ni kollar på filmer från tidigare tävlingar när vi river är det alltid snett igenom till väntervarv haha. Så ja en rivning alltså. 
La honom nära några oxrar för att han skulle på lyfta lite extra vilket han gjorde, ja.. film kommer iallfall. 
 
 

2014-11-05 @ 21:37:36

5 NOVEMBER

 
Har inte uppdaterat på ett tag. Varför? Jo för har helt enkelt inte haft något intressant att skriva om samt inga nya bilder att visa heller.

2014-11-01 @ 15:00:00

1 NOVEMBER

 

2014-11-01 @ 11:19:00

IN MY FANTASIES